Deelnemen aan HELIUS

Door deel te nemen aan HELIUS helpt u om kennis over het ontstaan van (chronische) ziekten te vergroten. Deze kennis is hard nodig om in de toekomst de gezondheidszorg voor uzelf, uw kinderen en uw kleinkinderen te verbeteren. Bovendien ontvangt u zelf een aantal persoonlijke uitslagen van het onderzoek. Deze uitslagen geven informatie over belangrijke risicofactoren voor hart- en vaatziekten, zoals uw bloeddruk, cholesterol en bloedsuikerspiegel. 

 

Online bijeenkomst HELIUS resultaten

In het HELIUS onderzoek hebben we onder andere gekeken naar gezondheidsverschillen tussen mannen en vrouwen. Wilt u weten wat we tot nu toe geleerd hebben uit het HELIUS onderzoek over man-vrouw verschillen in het vóórkomen van hart- en vaatziekten en nierschade? En wilt u weten hoe we deze resultaten kunnen gebruiken om de gezondheid van alle Amsterdammers te verbeteren?

De HELIUS onderzoekers vertellen u dat graag tijdens een online bijeenkomst. U bent hiervoor van harte uitgenodigd. Uiteraard is er ook ruimte voor vragen en discussie. De bijeenkomst wordt gehouden in het Nederlands. Aanmelden voor de informatieavond hoeft niet: u kunt gewoon digitaal aanschuiven! We organiseren de bijeenkomst twee keer. U kunt zelf de dag kiezen die u het beste uitkomt.
 

Wanneer?                          
Maandag 8 maart 2021, of Woensdag 10 maart

Hoe laat?  
19.30-20.30 uur

Waar?
Online via Zoom


Zoom link 8 maart: https://uva-live.zoom.us/j/82876788713?pwd=N3dWMTZlME5ickUraEpWbGxxbEVoQT09

Wachtwoord: helius2021

 

Zoom link 10 maart: https://uva-live.zoom.us/j/83448274284?pwd=RVF5Rk9SUnBObEFNM3dOaEJmQkl1Zz09  

Wachtwoord: helius2021

 

Klik hier voor een Zoom handleiding