U bezoekt de HELIUS website, wat betekent dit voor uw privacy?

Om u via deze website van dienst te kunnen zijn, is het nodig dat wij persoonsgegevens van u verwerken (verzamelen, opslaan of anderszins verder verwerken). Persoonsgegevens zijn gegevens die herleidbaar zijn naar een individu, bijvoorbeeld, uw woonplaats, e-mailadres of IP adres. De HELIUS website verzamelt alleen persoonsgegevens voor zover dat nodig is om u gebruik te kunnen laten maken van deze website en van de via deze website aangeboden diensten:

  1. Als u via het contactformulier op deze website contact opneemt dan kunnen wij gebruikmaken van uw e-mailadres en andere informatie die u ons verstrekt om te kunnen reageren op uw verzoek. De door u verstrekte informatie wordt niet opgeslagen.
  2. Voor het optimaal functioneren van de dienstverlening wordt uw IP adres kortdurend opgeslagen.


IP adres

Van iedereen die onze website bezoekt verwerken wij het IP adres. Een IP-adres is een nummer toegewezen aan uw computer wanneer u toegang tot het internet verkrijgt. Dit is noodzakelijk om de communicatie tussen uw computer of telefoon en de website van het HELIUS project mogelijk te maken. Ook is deze informatie relevant voor IT-beveiliging, diagnostische doeleinden en om trends in het gebruik van de HELIUS website te herkennen en om performance analyses uit te voeren.

 

Cookies

De HELIUS website maakt géén gebruik van cookies.

 

Meer informatie en vragen

De verwerking van uw persoonsgegevens via de HELIUS website gebeurt in overeenstemming met het Informatiebeveiligings- en beheer beleid van het Amsterdam UMC, locatie AMC. Meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens door het AMC kunt u vinden op de website van het AMC: https://www.amc.nl/web/sitewide/algemene-privacyverklaring.htm.

Als u vragen, klachten of opmerkingen heeft over deze privacyverklaring of over hoe HELIUS uw persoonsgegevens verwerkt, kunt u contact opnemen met het HELIUS secretariaat, via info@heliusstudie.nl. Ook kunt u contact opnemen met de Functionaris Gegevensbescherming van het AMC, mevrouw J.B.M. Inge, die bereikbaar is via fg@amc.nl.

Verder heeft u het recht heeft om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens indien u van mening bent dat het AMC uw persoonsgegevens niet in overeenstemming met de geldende privacyregelgeving verwerkt.