Route Locatie AMC en Locatie West

De onderzoekslocatie bevindt zich NIET in het AMC  
HELIUS bevindt zich in het IWO (tentamenzalen) gebouw
Download de plattegrond met de routebeschrijving naar locatie AMC hier


Openbaar vervoer

HELIUS bevindt zich op 10 minuten loopafstand van station Holendrecht. U loopt het station uit richting de HvA (zie route kaartje). Langs het fietspad loopt u eerst links langs de bouwhekken en daarna langs het water. Let op: dit is niet de route naar de hoofdingang van het AMC. Na ongeveer twee minuten lopen gaat u rechtsaf de eerste brug over. Over de brug linksaf het voetpad volgen. Vóór de hekken van de HvA volgt u het voetpad rechtsaf langs de rondweg.  Het wordt een smaller tegelpad over het gras langs parkeerplaats P6 (P6 is aan uw linkerhand). Bij het tweede zebrapad steekt u rechts de straat over. U loopt recht tegen de HELIUS onderzoekslocatie aan. Een vlag met het HELIUS logo staat voor de deur. Kunt u het niet vinden? Bel dan gerust: 020-566 37 92.

Met de auto    

Navigeer op Meibergdreef 43 (dit is tegenover de onderzoekslocatie) U kunt gratis parkeren op P6. Als u met uw rug naar de parkeerplaats staat, steekt u aan de linkerkant over het zebrapad de weg over. U loopt recht tegen de HELIUS onderzoekslocatie aan. Een vlag met het HELIUS logo staat voor de deur.              
Kunt u het niet vinden? Bel dan gerust: 020-566 37 92. 

                         
Met de fiets

Naast de ingang van de onderzoekslocatie is ruimte om uw fiets te parkeren.

 

 

 

 

HELIUS - locatie WEST - Huis van de Wijk België - Hageland 119

Download de plattegrond met de routebeschrijving naar locatie West hier

Openbaar vervoer

Met de tram

HELIUS bevindt zich op 2 minuten loopafstand van tramhalte Kasterleepark. U loopt vanaf de halte richting winkelcentrum Nieuw-Sloten. Vóór het winkelcentrum houdt u links aan en na ongeveer 100m gaat u rechtsaf het Hageland op. Na ongeveer 100m lopen vindt u de HELIUS onderzoekslocatie aan de rechterkant, in het Huis van de Wijk België. Kunt u het niet vinden? Bel dan gerust: 020-566 37 92.

 

Met de bus

HELIUS bevindt zich op 4 minuten loopafstand van bushalte Hageland. De buslijnen 69, 195, 247 en N95 stoppen bij de bushalte Hageland. U loopt vanaf de Anderlechtlaan richting winkelcentrum Nieuw-Sloten. Voor het winkelcentrum gaat u rechtsaf (langs de bakker en de slager). Vervolgens gaat u linksaf het Hageland op. Na ongeveer 100m lopen vindt u de HELIUS onderzoekslocatie aan de linkerkant, in het Huis van de Wijk België.
Kunt u het niet vinden? Bel dan gerust: 020-566 37 92.

Met de auto

U kunt uw auto parkeren bij winkelcentrum Nieuw-Sloten. Met de blauwe kaart mag u daar 1,5 uur gratis parkeren.

Voor het winkelcentrum gaat u rechtsaf (langs de bakker en slager). Vervolgens gaat u linksaf het Hageland op. Na ongeveer 100m lopen vindt u de HELIUS onderzoekslocatie aan de linkerkant, in het Huis van de Wijk België.
Kunt u het niet vinden? Bel dan gerust: 020-566 37 92.

 

Met de fiets

Naast de ingang van de HELIUS onderzoekslocatie is ruimte om uw fiets te parkeren.

Afbeelding: entree 'Huis van de Wijk' België