Routebeschrijving HELIUS – locatie Huis van de Wijk België – Hageland 119

Openbaar vervoer

Met de tram

HELIUS bevindt zich op 2 minuten loopafstand van tramhalte Kasterleepark (tram 2). U loopt vanaf de halte richting winkelcentrum Nieuw-Sloten. Vóór het winkelcentrum gaat u naar links. U loopt langs appartementencomplex de Slotertoren. Neem de tweede afslag rechts: dit is het Hageland. Aan uw rechterhand vindt u de ingang van de HELIUS onderzoekslocatie, in het Huis van de Wijk België.

Kunt u het niet vinden? Bel dan gerust: 020-566 37 92.

Met de bus

HELIUS bevindt zich op 4 minuten loopafstand van bushalte Hageland (buslijnen 69, 195, 247 en N95). U loopt vanaf de Anderlechtlaan richting winkelcentrum Nieuw-Sloten. Voor het winkelcentrum gaat u rechtsaf (langs bakker Hulleman en de keurslager). Neem de tweede afslag links: dit is het Hageland. Aan uw linkerhand vindt u de ingang van de ingang van de HELIUS onderzoekslocatie, in het Huis van de Wijk België.

Kunt u het niet vinden? Bel dan gerust: 020-566 37 92.

Met de auto

U kunt uw auto parkeren bij winkelcentrum Nieuw-Sloten. Met de blauwe kaart mag u 1,5 uur gratis parkeren aan de kant van de bushalte. Vanaf de parkeerplaats loopt u richting het winkelcentrum. Voor het winkelcentrum gaat u rechtsaf  (langs bakker Hulleman en de keurslager). Neem de tweede afslag links: dit is het Hageland. Aan uw linkerhand vindt u de ingang van de ingang van de HELIUS onderzoekslocatie, in het Huis van de Wijk België.

Kunt u het niet vinden? Bel dan gerust: 020-566 37 92.

Met de fiets

Naast de ingang van de HELIUS onderzoekslocatie is ruimte om uw fiets te parkeren.

Winkelcentrum Nieuw-Sloten

Huis van de Wijk België: hier vind u HELIUS